Over mij

Mijn naam is Jessica van Gool, kwaliteitsgeregistreerd diëtist en orthomoleculair therapeut, waarnaar  ik mijzelf orthomoleculair diëtist mag noemen. Ik ben zelf sportief, enthousiast, empathisch en ik hou van lekker en gezond eten.

Mijn passie voor gezonde voeding in ontstaan door ongezonde producten en recepten een gezonde twist te geven. Ik vind het leuk om andere mensen te inspireren en motiveren om gezond te gaan leven en ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Op de pagina recepten kun je ook een aantal creaties van mij terugvinden!

Mijn missie is om mensen te helpen en om een gezonde relatie met voeding op te bouwen en te behouden. Naast de reguliere begeleiding zoals afvallen/aankomen, begeleiding met verschillende ziektebeelden en voedingsgerelateerde problemen, help ik jou óók naar een gezonde mindset betreft voeding en beweging. Geen crashdiëten en restricties, maar een voedingspatroon wat bij jouw leefstijl past en wat daarom lang vol te houden is om jouw gewenste resultaten te behalen. Balans is daarom ook de belangrijkste kernwaarden in mijn begeleiding.

Mijn missie

Mensen  helpen om een gezonde relatie met voeding op te bouwen en te behouden.

Mijn visie

Zoveel mogelijk mensen kunnen helpen om hun lichaam te voeden i.p.v. te vullen op een verantwoorde en gebalanceerde manier.

Hoe?

Het creëren van een gezonde leefstijl, waar niet wordt gekeken naar restricties, maar waar wordt gedacht in mogelijkheden.